wc duguláselhárítás kád duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás zuhanytálca duguláselhárítás zsírfogó tisztítása lefolyócső kamerás vizsgálata
Duguláselhárítás Budapesten azonnal - gyorsszolgálat - 024 - garancia! 06 (30) 882 - 3000 Non-Stop

Amiről senki sem szeret beszélni: hogyan dugult el a WC és hogyan oldottuk meg?


Duguláselhárító cégünk Budapesten végez wc duguláselhárítást gyorsszolgálat rendszerben. A következő cikkben, bemutatjuk, egy történetet ami megtörtént Budapesten velünk.


Nemrég megtanulhattuk, mennyire kellemetlen a WC eldugulása. Utólag belátva, tényleg nem a rendeltetésének megfelelően használtuk, és ez vezetett ahhoz, hogy napokig tartó kálvária legyen belőle.

Miért dugult el a WC?

alom Két tengerimalacunk van, és rendszeresen kitisztítjuk a ketrecüket is. Ilyenkor az alom nagyját kiszedjük a szemetesbe, míg a ketrec műanyag alját átmossuk, és papír törlőkkel kitörölgetjük.

Eddig az alommal teli vizet és a papírtörlőket egyszerűen a WC-be öntöttük, majd lehúztuk. A legutóbbi takarítás után azonban történt valami, mert a toalett a következő használatkor nem folyt le.

Mivel a víz a WC pereméig állt, ezért nem is tudtunk semmilyen csatornatisztító szerrel próbálkozni. A WC pumpa sem vált be, viszont jó nagy mocskot csináltunk, ahogy fel-le húzogattuk a vízzel telei vécében.

Volt otthon valamilyen vékonyabb drót is, ezt próbáltuk meg négybe hajtani, és ledugni a lefolyón, de nem értük el a dugulást vele. Más nem maradt, mint felkeresni egy olyan szakembert, akinek a WC duguláselhárítás sem okoz gondot.

Az ismerős nem vált be

Wc pumpa A Facebookra kiírva, egy távoli ismerősünk ajánlotta az egyik szomszédját, aki nem ezzel foglalkozik, de ért a WC duguláselhárítás folyamatához is. Messengeren felvettük vele a kapcsolatot, és másnap reggelre ígérte magát. Sajnos pontos időt nem tudott mondani, ezért azon a napon otthon maradtunk.

Szerencsére van másik toalettünk, így nem kellett becsöngetni a szomszédokhoz, mert ekkor már majdnem egy napja nem volt WC.

Az ismerős szomszédja végül délben érkezett meg, így a fél napunk kárba ment, és volt nála egy rövidebb spirál. Miután fél óráig nézegette a WC-t és közben szentbeszédet tartott, megpróbálkozott a WC duguláselhárítás folyamatával. Nem sikerült neki.

Ezután egy újabb fél órát szerencsétlenkedett, miközben számos történetet elmesélt, hogy milyen nagy dugulásokkal is megküzdött, majd azt mondta, hogy nem tud mit csinálni. Szerinte biztosan valamilyen kemény tárgy esett bele a vécébe, és az már túl mélyen van, ezért fel kell törni az egész fürdőszobát.

Ebben már nem tudott segíteni, mert azt mondta, hogy folyamatosan be van táblázva, és hozzánk is csak a szomszédja miatt jött el. Mikor megkérdeztük, hogy mivel tartozunk, akkor arra számítottunk, hogy nem fog semmit sem kérni, mert nem tudta megoldani a dugulás problémáját.

Ennek ellenére elkért tízezer forintot, majd, amikor látta, hogy húzzuk a szánkat, elkezdett szabadkozni, hogy elment fél napja, és emiatt munkákat kellett visszamondania. Az ismerős szomszéd miatt jó képet vágtunk hozzá, és elköszöntünk tőle.

Igazi szakembert kellett volna hívni

Wc pumpa Ezután a Google keresőhöz fordultunk, és elkezdtük felhívni a találatokat. Már a második szakember fel is vette, és amikor elmondtuk, hogy WC duguláselhárítás lenne a feladat, részletesen kikérdezte a történteket.

Nem tetszett neki, hogy nem hozzáértő már belepiszkált, de szerencsére elvállalta. Azt mondta, hogy este hazafelé még beugrik hozzánk is.

Nem viccelt, fél hét tájban érkezett meg, és ő is spirállal próbálkozott, de sokkal hosszabbal. Azt mondta, hogy nagyjából 15 méter ment bele a csőbe, mire át tudta törni az akadályt. Mint kiderült, a kemény konyhai papírtörlő akadt össze az alom darabkáival, és az is lehet, hogy valamilyen kisebb zöldségdarab is volt ott a malacok táplálékából.

Összesen kb. egy órát volt nálunk a szaki, aki végül még ki is fertőtlenítette a toalettet és a környékét, mert az elmúlt majdnem két napban nagyon sok minden szét lett locsolva a környékén. Örömmel fizettük ki a profi WC duguláselhárítás árát, és megfogadtuk, hogy legközelebb csak őt hívjuk. Csupán 1 óra alatt megoldódott minden gond, miközben előtte majdnem két napot szenvedtünk a WC dugulásával.

Kapcsolat »
Olcsó duguláselhárítás áraink Budapesten »