wc duguláselhárítás kád duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás zuhanytálca duguláselhárítás zsírfogó tisztítása lefolyócső kamerás vizsgálata
Duguláselhárítás Budapesten azonnal - gyorsszolgálat - 024 - garancia! 06 (30) 882 - 3000 Non-Stop

WC tartály csere


Cégünk szívesen ajánlja szolgáltatásait a WC tartály cseréjéhez, amely magában foglalja a meglévő WC tartály eltávolítását és a helyére történő új WC tartály telepítését. Az ajánlatunk a következőket tartalmazza:
  • Az alapmunkadíj: 10.000 Ft
  • Az új WC tartály beszerelése: 25.000 Ft (a WC tartály ára nincs benne az ajánlatban)
  • Az eltávolított régi WC tartály elszállítása: ingyenes
  • Az anyagköltségek, mint például a cső- és szerelvények ára, az ajánlatban nincsenek benne, mivel ezek árai változóak lehetnek az épület és a tartály típusától függően.
Az akciós árunk a WC tartály cseréjére 35.000 Ft-tól érhető el, ami jelentős megtakarítást jelent a szokásos árakhoz képest. Az ajánlatunk érvényes a következő 30 napra, és a megrendelését rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Mint tapasztalt vállalkozók, garantáljuk, hogy minőségi munkát végzünk, és csak a legjobb minőségű alkatrészeket és anyagokat használjuk. Emellett csapatunk szakértői segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb WC tartályt, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit és elvégezhessük a szükséges munkát az Ön otthonában vagy irodájában.

Dömötör tartályok

A Dömötör tartály egy kiváló minőségű ésmegbízható magyarországi termék, amely tartályokat kínál a vízellátás és a szennyvíz kezelése terén. A Dömötör tartályok széles választékát kínálják, beleértve a csapadékvízgyűjtőket, a víztárolókat és a szennyvíztárolókat is. Az összes tartályuk rozsdamentes acélból készül, amely kiváló tartósságot és ellenálló képességet biztosít. Az egyedülálló tervezésük és a kiváló minőségű anyagok használata miatt a Dömötör tartályok a legjobb választásnak bizonyulnak a hosszú távú víz- és szennyvíztárolási igényekhez.

Geberit wc tartályok

A Geberit wc tartályok a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb tartályok közé tartoznak a piacon. Az innovatív tervezésüknek és kiváló minőségű anyagiaknak köszönhetően a Geberit tartályok kiváló teljesítményt és tartósságot biztosítanak. Az újra felhasználható és környezetbarát anyagok felhasználása miatt a Geberit tartályok környezetbarát megoldást nyújtanak a WC-k árnyékolt tartályokhoz képest. A tartályok csendes működése, valamint könnyű karbantartása és szerelése is előnyös tulajdonságai közé tartoznak. A Geberit tartályok különböző méretekben és stílusokban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Liv Laguna WC tartályok

A Liv Laguna WC tartályok a modern és stílusos fürdőszobákhoz lettek tervezve. Az egyedülálló formatervezésük és a kiváló minőségű anyagok használata miatt a Liv Laguna tartályok elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A tartályok könnyen szerelhetők és karbantarthatók, valamint csendes működésükkel a fürdőszoba kényelmét is növelik. Az alacsony áramlásszabályozó rendszernek köszönhetően a tartályok nagy hatékonysággal használják a vizet, ami csökkenti a vízszámlát és környezetbarát megoldást nyújt. A Liv Laguna tartályok különböző méretekben és kialakításokban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

A fent említett WC tartályok mindegyike kiváló választás lehet otthonába vagy irodájába. Ha bármelyik termék iránt érdeklődik, vagy további információra van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a WC tartály igényeire. Köszönjük, hogy minket választott, és reméljük, hogy hamarosan üzleti partnerként köszönthetjük Önt.

Kapcsolat »
Olcsó duguláselhárítás áraink Budapesten »