wc duguláselhárítás kád duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás zuhanytálca duguláselhárítás zsírfogó tisztítása lefolyócső kamerás vizsgálata
Duguláselhárítás Budapesten azonnal - gyorsszolgálat - 024 - garancia! 06 (30) 882 - 3000 Non-Stop

Kávézó, étterem, kocsma, pub sürgősségi duguláselhárítása Budapesten

Figyelem!: a vendéglátóhelyeknek és az egyéb nagy forgalmú helyek (pl: mozi, színház, szórakoztató központok stb.) számára egyedi megoldásokkal is tudunk szolgálni. Mivel az ilyen helyeken a dugulások elég gyakoriak, ezért szerződéses alapon is tudjuk vállalni a folyamatos tisztításokat, karbantartásokat, dugulásokat. Lépj velünk kapcsolatba, írd le, hogy milyen hely ez és mire lenne szükséged itt.
dugulás a kávézóban

Budapesten a KSH adatai szerint több, mint tízezer vendéglátóhely üzemel, melyekben a munka folyamatos. A vendégek kiszolgálása különféle feladatokkal jár, legyen szó akár egy melegkonyhát vivő étteremről, akár egy szeszesitalt mérő pubról.

Ezeken a helyeken sokféle olyan lefolyó található, mely hajlamos a meghibásodásra, és ilyenkor sürgősségi duguláselhárítás szükséges.

Milyen problémákat oldhat meg a sürgősségi duguláselhárítás Budapesten?

A kávézóknál, éttermeknél, puboknál többféle okból lehet szükség a sürgősségi duguláselhárításra. A zsírfogó berendezés beépítését törvény írja elő, ennek meghibásodása esetén sem állhat le a munka, viszont a csatornába jutó zsiradék csatornabírság kiszabását kockáztatja. Emiatt a lehető leggyorsabban szükség van a duguláselhárító szakértelmére, aki az eldugult eszközt kitisztítja, kifertőtleníti, és újra üzembe helyezi.

De sürgősségi duguláselhárítás szükséges akkor is, ha valamelyik piszoár vagy WC eldugul. Szintén törvények kötelezik a vendéglátó helyeket ezeknek az eszközöknek a fenntartására, de amikor a folyamatos használat vagy egy látogató felelőtlensége miatt eldugulnak, akkor nincs idő a várakozásra.

Budapesten is külön szolgáltatássá nőtte ki magát, hogy a sürgősségi kiszállást vállaló szakemberek megoldják a kávézók, éttermek és pubok hasonló problémáit, a lehető leggyorsabban.

Miért jelent különleges feladatot a vendéglátóhelyek duguláselhárítása?

A vendéglátóhelyek duguláselhárítása más megközelítést igényel, mint az otthonok problémáinak kiküszöbölése. Egy ügyfeleket fogadó hely sohasem lehet koszos vagy büdös, és különösen igaz ez azokra a vállalkozásokra, ahol az emberek ételeket és italokat fogyasztanak.

Egy olyan vendéglő, ahol kiönt a csatorna, eldugult a WC vagy penetráns csatornaszag terjeng, nem csak az aznapi bevételét kockáztatja, hanem hosszabb távú következményekkel is számolhat. Ma már pár kattintással felkerülhet bármi a közösségi médiára, a látogatók pillanatok alatt fellőhetnek egy fotót a gusztustalan WC-ről, írhatnak egy negatív Facebook vagy Google értékelést, melyek elriaszthatják a jövőben fogyasztani kívánó vevőket.

vendéglátóhely Ezt a vendéglátóhelyek is felismerték, és ezért alakult ki a fizetőképes kereslet a sürgősségi duguláselhárítás szolgáltatására. Budapesten, de országszerte is megbecsülés övezi azokat a duguláselhárítókat, akik baj esetén késlekedés nélkül a helyszínre érkeznek, és a vendégek lehető legkisebb zavarása mellet megoldják a problémákat.

A hibaelhárításnak köszönhetően a tönkre ment lefolyó, WC, piszoár vagy más berendezés hamarosan újra használatba vehető, az üzemmenet pedig visszatérhet a normális kerékvágásba. A gyorsaság és a szakértelem az a két tulajdonság, amely elengedhetetlen az ilyen munkáknál. A vendégek ugyanis azt még tolerálják, ha kisebb kellemetlenségük adódik egy étteremben vagy sörözőben, de például a toalett hosszabb időn át tartó lezárása olyan dolog, ami a mai világban már teljesen elfogadhatatlan.

Kapcsolat »
Olcsó duguláselhárítás áraink Budapesten »