wc duguláselhárítás kád duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás zuhanytálca duguláselhárítás zsírfogó tisztítása lefolyócső kamerás vizsgálata
Duguláselhárítás Budapesten azonnal - gyorsszolgálat - 024 - garancia! 06 (30) 882 - 3000 Non-Stop

Duguláselhárítás árak Budapesten és vonzáskörzetében


A duguláselhárítás árak Budapesten nagyjából kerülettől függetlenül ugyanazon a szinten mozognak. Ez annak köszönhető, hogy az egyes városrészek között könnyű az átjárás, és csak az adott szakembertől függ, hogy a főváros mely részein vállal megbízásokat.

Duguláselhárítás árak – ezekre az összegekre lehet számítani:

A duguláselhárítás árak a munka nehézségétől, a felhasznált eszközöktől és a munkavégzés időtartamától függően módosulhatnak. A kiírt árak csupán átlag árak, ez lehet kevesebb vagy kicsivel több is!!!! FIGYELEM: a vízvezeték szerelési és duguláselhárítási áraink tájékoztató jellegűek. A konkrét probléma után tudunk 100%-os árat mondani. Amire a javítás után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a javítást, úgy 25.000 ft kiszállási költséget számolunk fel!

Miután többet megtudunk a feladatról, telefonon vagy e-mailben, úgy tudunk közel 100%-os árat adni!

Újra elérhető az utalásos fizetési lehetőség. Előre jelezze kérem, ha így fizetne.

Az alábbi árak az átlagot jelentik, melyekhez még a kiszállás díja hozzáadódhat. Érdemes telefonban érdeklődni, ahol a duguláselhárító már hozzávetőleges összeget tud mondani:
 • Bármilyen jellegű vízvezeték szerelési munkát is vállalunk, mivel vízvezeték szerelők vagyunk! Ez ügyben keressenek minket elérhetőségeinken!
 • wc duguláselhárítása: 20.000 - 30.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • mosogató duguláselhárítás: 20.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • kád duguláselhárítása: 15.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • mosdó duguláselhárítás: 15.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • piszoár duguláselhárítása: 15.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • zuhanyzó duguláselhárítás: 15.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • fő vezeték dugulásának megszüntetése: 22.000-40.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • padlóösszefolyó duguláselhárítása: 15.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • gerincvezeték dugulásának megszüntetése: 20.000-35.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • kamerás csővizsgálat: 20.000-30.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • csatornatisztítás: 20.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • csatornamosás woma segítségével: 20.000-35.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • víz kiszivattyúzása: 20.000 Ft-tól Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • strang duguláselhárítása: 20.000-25.000 Ft Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.
 • csatorna nyomvonalának meghatározása: 30.000 Ft-tól Ez egy átlagár! A dugulás súlyosságától függően ez lehet drágább is némileg.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert a duguláselhárításra?

Az árazás még nem minden, hiszen megfelelő szakértelem nélkül a fentebb említett feladatok többsége nem végezhető el megfelelően. A hozzáértő szakember kiválasztása körültekintést igényel, de néhány dolog segíthet minket ebben.

Ma már elvárás, hogy a duguláselhárítók rendelkezzenek egy weboldallal, melyen a vállalt szolgáltatások, a vállalási terület és az elérhetőségek fel vannak tüntetve. Ha a duguláselhárítás árak nem szerepelnek az oldalon, az már gyanakvásra adhat okot, de egy gyors telefonhívással ezeket is ki lehet deríteni.

A Google értékelések is sokat segítenek, de ezeket el is kell olvasni, mert néha egy-egy ügyfél a szubjektív véleményét osztja meg egy egycsillagos hozzászólással, és nem a szakértelemmel van baj. A sok csillagot kapó szakemberek viszont a legtöbb esetben jó választásnak számítanak, mert az ügyfelek amúgy is nehezebben írnak pozitív visszajelzéseket, így az értékelések számát nyugodtan fel lehet szorozni.

A megfelelő duguláselhárító természetesen komolyabb eszközökkel is rendelkezik, hiszen pont ezek segítik, hogy mindenféle akadályt meg tudjon szüntetni. Általában már a telefonon is kérdéseket tesz fel a feladatról, hogy a helyszínre minden szükséges géppel tudjon felvonulni.

Kapcsolat »
Olcsó duguláselhárítás áraink Budapesten »