wc duguláselhárítás kád duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás zuhanytálca duguláselhárítás zsírfogó tisztítása lefolyócső kamerás vizsgálata
Duguláselhárítás Budapesten azonnal - gyorsszolgálat - 024 - garancia! 06 (30) 882 - 3000 Non-Stop

Melyik duguláselhárítót hívjuk? Mit érdemes figyelembe venni?


A jó duguláselhárító kincset ér, hiszen precízen és szakszerűen tudja megoldani a csatornában keletkező problémákat. Amennyiben azonban nincs jól bejáratott szakemberünk, nehéz lehet kiválasztani azt a személyt, aki valóban ért is a munkájához. Ha körbenézünk az interneten, számos olyan dolgot találhatunk, melyek segítenek eldönteni, melyik szakembert érdemes felhívni a dugulás esetén.

7 dolog, melyről megismerhető egy jó duguláselhárító

Az alábbi 7 tulajdonság és jel jól mutatja, hogy melyik szakemberrel érdemes próbát tennünk a duguláselhárítás során:
  1. Székhely: Ha a duguláselhárító szakember székhelye messze van tőlünk, akkor előfordulhat, hogy csak a Google kereső járatta a bolondját velünk. Általában azok a szakemberek érhetők el a legkönnyeben, akik ugyanazon települések laknak, mint mi, vagy vidéken egy megyén belül találhatók a lakcímünkkel. A szakemberek a weboldalaikon általában le is írják, hogy mely területeken vállalnak megbízást.
  2. Google térkép vélemények: A Google térképen lehetőség van arra, hogy a szakemberek saját profilt nyissanak maguknak. Ennek köszönhetően könnyebben felbukkannak a keresésekben, az ügyfelek pedig véleményeket írhatnak róluk. Mindig érdemes ellenőrizni a Google térkép visszajelzéseket, mert ez jól mutatja a szakember hozzáértését.
  3. Referencia képek, referencia videók: Sokszor képeket is találhatunk a duguláselhárító weboldalán, Facebook oldalán, illetve videókat a saját YouTube csatornáján. Ezek mind kiválóak arra, hogy megnézzük, hogyan történik nála a dugulások elhárítása.
  4. Közösségi oldalak tanácsai: Főleg a Facebookon vannak helyi érdekeltségű csoportok, ezekben is meg lehet kérdezni a többi tagot, hogy mi a véleményük egy-egy szakemberről. Ha nincs jelöltünk, akkor pedig pillanatok alatt több ajánlást is kaphatunk, hogy kit hívjunk fel.
  5. Felhasznált gépek: Szintén a duguláselhárító szakemberek weboldalain található arról infó, hogy milyen gépekkel dolgoznak. Ezeket sokszor részletesen be is mutatják, így láthatjuk, hogy egy komoly eszközparkkal rendelkező profival van-e dolgunk. A duguláselhárítási szakmában nem ritka, hogy egy-egy szakember el is dicsekedik az általa kifejlesztett célgépekkel, melyeket több évtizedes tapasztalat alapján, magának állított össze.
  6. Weboldal minősége: Pár pillanat alatt látható, hogy mennyire komoly egy duguláselhárító vállalkozás webhelye. Ha csak egy elérhetőség van feldobva egy ingyenes tárhelyszolgáltatóra, az mindig intő jel. Ha viszont komoly tartalom található rajta, és láthatóan a szakember is hangsúlyt helyezett a minőségre, az előre jelezheti a munkához való hozzáállását.
  7. Mióta van a piacon: Bár mindig vannak új belépők a piacra, az rendszerint jó jel, ha egy duguláselhárító már hosszú évek vagy évtizedek óta van a szakmájában. Ilyen esetekben a szaki már nagyon sokféle problémával találkozott, így biztosan talál megoldást a nálunk kialakult dugulásra is. A napjainkban gyakran felhasznált, „eldobható kft-k” világában komoly intő jel, ha ez szakemberről megtudjuk, hogy évente váltogatja a vállalkozását.


Kapcsolat »
Olcsó duguláselhárítás áraink Budapesten »