Duguláselhárítás Budapest 14. kerület

Duguláselhárítás Budapest 14. kerület

Cégünk Budapesten dolgozik és minden nap Zugló területéről indul el dugulást elhárítani. Mint ahogy a kapcsolati oldalon is látható, a székhelyünk Zuglóban van, ezért Budapest bármelyik pontjára nagyon gyorsan oda tudunk érni.

A dugulással nem szabad türelmesnek lenni:

Sok ügyfél ott rontja el (főleg Budapest 14. kerületében sok ilyen van), hogy kivárnak a legvégsőkig. Amikor a házban van 2 fürdő vagy 2 konyha, akkor ha az egyik eldugul, akkor még ott van a másik. Ilyenkor az is előfordul, hogy az egész ház rendszere el fog dugulni egy idő után. Így a kezdeti pár 10ezres költség, sok 10ezres költséggé fajúl.

A lefolyótisztítók használata is nagyon gyakori, mert a pár ezer forintos löttytől várják az emberek a megváltást. Azonban ha nem jut el a dugulás helyéig, akkor csak a víz tetején fog úszkálni a maró hatású anyag. Ilyenkor a duguláselhárító sajnos égési sérüléseket is szokott szerezni ezek miatt. A duguláselhárítók élete nem könnyű és nagyon kevesen csinálják, ezért nagyon sokan megbecsülik a munkánkat főleg Budapest 14. kerületében ahol a székhelyünk van.

Címünk: 1144 Budapest, Ond vezér útja 5-7.


Miért minket válassz: Duguláselhárítás Budapest 14. kerület | Lefolyo.com?

  • 7 nap írásós garanciát adunk minden elvégzett munkára.
  • Azonnal megyünk a munka megrendelése után de legkésőbb 5 órán belül.
  • Kis egyéni vállalkozóként indultunk és az ügyfeleinknek hála már nagyra nőtünk, ezért minden embert tisztelünk és megbecsülünk.
  • Összesen már 36 év tapasztalatunk van és ez folyamatosan nő.
  • Több autó és szakember várja a munkásfelvételt.
Duguláselhárítás árak Duguláselhárítás szolgáltatásaink